Wist je dat...

...[H]eerlijk! deelnemer is van de Amb8route bezoek ook de Ambachten in de buurt.

...[H]eerlijk! zal ook in 2017 uw bijdrage voor WC gebruik doneren aan stichting Edukans, onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, meer boeken en leraren in ontwikkelingslanden.

...[H]eerlijk! deelnemer is van Struinen en Vorsen een netwerkorganisatie, waar meer dan 120 ondernemers uit de recreatieve en culturele sector bij aangesloten zijn. Je bent van harte welkom op het platteland om te komen genieten van alle leuke activiteiten die er te doen zijn!

...[H]eerlijk! ernaar streeft eerlijke producten en ingrediënten te serveren? Het zit natuurlijk niet voor niets in de naam: Eerlijkheid. Zeg nu zelf: Wat is er mooier dan heerlijk genieten van een lekker kopje thee of koffie, wetende dat deze op een fair trade manier tot stand is gekomen?
Meer weten?

...Je bij [H]eerlijk! de thee ook in cadeauverpakking kunt kopen? Alle smaken thee, die wij schenken zijn bij ons ook als cadeau te koop, kijk ook eens in onze Web Shop .

...[H]eerlijk! een kinderspeelplaats heeft? Niet onbelangrijk: De speelplaats is gebouwd voor onze eigen kinderen. Spelen mag, maar het is volledig op eigen risico.

...[H]eerlijk! ook kippen, pauwen, geiten, poezen en konijnen heeft? De kippen, pauwen en de haan vind je achter de speelplaats. Je mag ze bekijken, maar de ren is zonder toezicht van een medewerker van [H]eerlijk! verboden terrein. De poezen heten Jack en Jill, ze liggen waarschijnlijk ergens heerlijk te zonnen. Misschien kun je ze vinden?

...[H]eerlijk! een PIN apparaat heeft, dus neem nog maar een extra stukje taart.

...[H]eerlijk! Koffie uit Ethiopië schenkt en dat de oorsprong van de arabica koffiestruik daar ligt? In deze streken groeide de plant namelijk in het wild. Zo rond de 15e eeuw werd de koffiestruik rond de stad Mocha (vandaar de term mocca) in Yemen gecultiveerd. Vanuit deze havenstad ging zij ook verder, en nam toen langzaam de wereld over. De drank koffie kreeg wereldfaam.