Arrangementen

Fantasievogel op stenen sokkel met Cock van Luling
Maak een fantasievogel op een stenen sokkel. Is het een ijsvogel, of toch een adelaar? Het maakt niet uit, ze wordt sowieso schitterend! Samen met Cock van Luling maak je op Chinese hardsteen een mooie vogel voor buiten of binnen.
Meer weten over dit arrangement?

H-eerlijk creatieve keuze! bij de Sfeerfabriek
Op welke creatieve workshop valt jouw keuze? Of je nu gaat voor stoer hout, stof of servies. Je maakt tijdens deze workshops een woonitem waar je blij van wordt!!
Meer weten over dit arrangement?

Gekakel in het Fietsenhok met Cock van Luling
Maak van oude fietsbanden een decoratieve kip. Wat was er het eerst, de kip of het ei? Je kunt het ervaren tijdens een workshop bij theetuin [H]eerlijk! Van oude fietsbanden maak je onder begeleiding van Cock van Luling een mooie decoratieve kip.
Meer weten over dit arrangement?

Schilderachtig veldboeket met kunstenaresse Dorrit Klomp
Kunstenaresse en coloriste Dorrit Klomp maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Door haar enorme ervaring met het schilderen van stillevens en landschappen, is zij een meesteres in het geven van een workshop veldboeket schilderen.
Meer weten over dit arrangement?

Schilderworkshop met Ada Gons-Goossen
In elk mens schuilt een schilder. Wil je met een groep op een professionele, maar ongedwongen manier dieren leren schilderen op een houten paneel in een landelijke omgeving? Kunstenares Ada Gons-Goosen brengt je de kneepjes bij van het dieren schilder-vak. Bij voldoende aanmeldingen wordt de workshop elke donderdag gegeven.
Weten wat je te wachten staat?

Macramé workshop met Karin Mooij
Ooit superhip en nu weer terug van weg geweest: Macramé. Karin van Mooi.je.boel. laat je in deze workshop zien hoe leuk het is om van duurzame gerecyclede katoen een plantenhanger of wandhanger te maken.
Weten wat je te wachten staat?

Keramiek workshop met pottenbakkerij Patch of Heaven
Altijd al eens creatief met keramiek willen zijn zonder direct vast te zitten aan een complete cursus? Samen met keramiek-expert Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven maak je in een ochtend een leuke koolmezen-pot, wand-kandelaar of geglazuurd schaaltje. Daarna geniet je van een heerlijke High Tea hier bij ons in de theetuin. En wie weet blijkt die cursus pottenbakken toch nog iets voor je..
Meer weten over dit arrangement?

Sieradenworkshop met Dorrit Klomp
Kunstenaresse en Coloriste Dorrit Klomp maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Door haar enorme ervaring met het gebruik van diverse materialen en kleuren, is zij een meesteres in het geven van een workshop Sieraden maken. Samen met Dorrit maak je naar eigen inzicht met ijzerdraad, koperdraad en diverse kralen en materialen een schitterend, uniek, speels sieraad
Meer weten?