Inhoud Fantasievogel op stenen sokkel:

Ben jij een flamboyante vuurvogel of meer het huismus-type? Dit arrangement is werkelijk te leuk voor woorden! Samen met kunstenaresse Cock van Luling creëer je op een Chinese hardstenen sokkel jouw unieke vogel (c.a. 7x30 cm).
Je werkt met aluminiumfolie en schilders tape om het werk vorm te geven. Daarna wordt het bewerkt met een textielverharder die wordt gemengd met een steenpoeder, waarmee je kunt gaan boetseren. Na afloop breng je het geheel op kleur.

Dit arrangement is inclusief een heerlijke huisgemaakte lunch (op donderdag) of 2-gangen high-tea (op vrijdag of zaterdag).
Je kunt kiezen om te beginnen met de workshop en eindigen met de lunch of high-tea. Je bent dan bezig van 10:00-14:00 uur.
Ook kun je ervoor kiezen om te beginnen met de lunch of high-tea en daarna de workshop te doen. Je bent dan bezig van 12:00-16:00 uur.
Je vogel kan direct mee naar huis worden genomen.

Dit arrangement is wekelijks te boeken op donderdag, vrijdag of zaterdag in de maanden april t/m september (uitgezonderd de zaterdag in het eerste weekend van de maand) voor groepen van 4-8 personen. En kost €55,- persoon.
Dit alles inclusief welkomstdrankje en hapje, lunch of high-tea en alle materialen tijdens de workshop.

Aanmelden voor het arrangement graag minstens 3 dagen van tevoren bij:
Corianne Wils: 0172-530132 of corianne@h-eerlijk.nl
of
Cock van Luling | Mooi-he: 0172-508776 cockvanluling@gmail.com