Inhoud H-eerlijke creatieve keuze!

Bij dit leuke arrangement kun je maar liefst kiezen uit vier verschillende workshops en genieten van een H-eerlijke high tea.

Samen creatief aan de slag onder begeleiding van interieurstylist Marielle de Romijn. Zij helpt je op weg om jouw unieke woonitem te maken! Op welke creatieve workshop valt jouw keuze?

Handletteren op Hout: Bij deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren, vervolgens werken we deze uit op hout.

Creatieve Boomschijf: Dit stukje hout geeft veel mogelijkheden. Het is wat jij ervan maakt: kaarsenstandaard, decoratieve hanger of plateau.

Woonslinger: Maak tijdens deze leuke workshop je eigen hippe woonslingers van stof en textielverf.

Creatief met Servies: Op geheel eigen wijze maak je jouw originele wanddecoratie van vintage borden!

We starten met de workshops in het sfeervolle atelier van de Sfeerfabriek in Ter Aar. De workshop duurt circa 2,5 waarna je je weg kunt vervolgen richting de Kwakel om bij Theetuin (H)eerlijk te genieten van een heerlijke high tea.

Het arrangement is inclusief:
Alle materialen van de door jouw gekozen workshop, koffie/thee en H-eerlijke lekkernij en 2 gangen high tea.
Dit arrangement is wekelijks te boeken op donderdag t/m zondag in de maanden april t/m september voor groepen van 4 - 20 personen. (Uitgezonderd de eerste zaterdag en zondag v/d maand)
Startijd is mogelijk vanaf 10:00.

Aanmelden voor het arrangement graag minstens 3 dagen van tevoren bij: Corianne Wils: 0172-530132 of corianne@h-eerlijk.nl
of
Marielle de Romijn: 06-36332422 of info@sfeerfabriek.com