Doorgaan naar artikel

Gedurende het zomerseizoen bieden wij ook arrangementen aan. Zo combineer je een creatieve workshop met een 2-gangen High-Tea. Ontzettend leuk als uitje met familie, collega’s of vriendinnen! De arrangementen zijn mogelijk op donderdag t/m zondag in de maanden april t/m september (uitgezonderd de zaterdag en zondag in het eerste weekend van de maand.) Op donderdag en vrijdag geniet je naast de workshop van een lunch, op zaterdag en zondag is dit een 2-gangen High-Tea. De arrangementen starten om 10:00 uur met koffie/thee en wat lekkers. Wil je meer informatie of je opgeven? Mail me op corianne@h-eerlijk.nl of bel 0172-530132. Graag minstens 3 dagen van tevoren reserveren.

€67,50 p.p. 4-20 personen.

H-eerlijke creatieve keuze!

Op welke creatieve workshop valt jouw keuze? Of je nu gaat voor stoer hout, stof of servies….. Bij dit leuke arrangement kun je kiezen uit verschillende workshops bijv. Handletteren op Hout, Creatief met servies of Houtbranden.

Interieurstylist Marielle de Romijn helpt je op weg om jouw unieke woonitem te maken! Kijk voor het actuele aanbod van de workshops voor de H-eerlijke creatieve keuze! op de site www.sfeerfabriek.com

€ 65,00 p.p.  • 4-20 personen

Beestachtig lekker.

In elk mens schuilt een schilder. Wil je op een professionele, maar ongedwongen manier dieren leren schilderen op een houten paneel in een landelijke omgeving? Kunstenaresse Ada Gons Goosen brengt je talenten naar boven in haar monumentale turfstekers woning. 
Dit arrangement duurt van 10:00-16:00 uur, waarbij je tussen de middag geniet van een wandeling langs de Drecht en een uitgebreide lunch in de theetuin.

€57,50 p.p. 6-10 personen

Ontspan mee met Macramé.

Macramé ziet er indrukwekkend uit maar het is niet moeilijk om te doen. Stap voor stap leer je onder begeleiding van Karin Mooij van Mooijeboel de basis en in 3 uur leer je diverse knopen.
Zodat je ook thuis verder aan de slag kunt. Uiteindelijk ga je naar huis met een prachtige hippe plantenhanger.

€55,00 p.p. 2-4 personen.

Heerlijk draaien.

Onder de bezielende leiding van Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, laat jij je meevoeren door de magie van draaiende klei.
Heb jij altijd willen ontdekken of je van een homp klei een heus voorwerk kunt maken? Dan is dit je kans om te draaien achter een echte draaischijf.

€57,50 p.p. 2-8 personen

Schitterend schaaltje.

Onder de bezielende leiding van Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, maak je je eigen schaaltje of hangpotje. Simpel & strak of wild & romantisch gedecoreerd?
Ook het glazuren zit bij de workshop inbegrepen.
Welk mooi plekje krijgt jouw schaaltje in huis of tuin?

€50,00 p.p 2-8 personeN

Heerlijk fladderen.

Onder leiding van pottenbakster Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, maak je je eigen mezenpot. Simpel & strak of wild & romantisch gedecoreerd? 
Elke mezenpot is uniek. En voor €7,50 extra wordt ze ook nog geglazuurd.
Heb je al een mooi plekje in gedachten voor dit koolmezenhuisje?

€55,00 p.p. 4-8 personen

Guts, wat een leuk tasje!

Dit arrangement wordt gegeven in samenwerking met Brigitta Sueters, een creatieve duizendpoot. Je leert in deze workshop hoe je een linoleum-afdruk (12×18 cm.) maakt op een katoenen tasje of papier.
Elk ontwerp wordt weer anders. Je leert de basis van het linoleum snijden en afdrukken, zodat je later thuis ook aan de slag kunt gaan.
€57,50 p.p 4-8 personen 

Theekransje.

Bloemstyliste Flora Horsman van Flora&ik laat je zien hoe je met verse bloemen of droogbloemen een schitterende hangende strokrans, 
liggende oase-ring of stolp met bloemen-mandala maakt. Je kiest van tevoren welke bloemencreatie je maakt.

€52,50 4-12 personen

Schilderachtig veldboeket

Kunstenaresse en coloriste Dorrit Klomp is een meesteres in het geven van een workshop streekboeket schilderen.
Onder de bezielende leiding van Dorrit ga je aan de slag met acrylverf, penselen en doek.
Inspiratie haal je uit Dorrits werk of boeken met oude meesters.Je kunt kiezen uit 1 groot werk (40×60 cm) of meerdere kleinere exemplaren.

€52,50 p.p. 4-12 personen

Prachtig pastel

Kunstenaresse en coloriste Dorrit Klomp maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Zij heeft enorme ervaring met het schilderen van stillevens en landschappen. Onder leiding van Dorrit ga je aan de slag met soft pastels op getint papier.
Je maakt een werk van 50×65 cm groot en inspiratie haal je uit Dorrits werk of boeken met oude meesters.

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.