Doorgaan naar artikel

De Zolderkamer (57 m2) is geschikt voor 2-4 personen

Voel de historie van dit 200-jaar oude, monumentale pand

Vanuit de gang bereik je via de originele, steile, vaste trap de Zolderkamer. Onder de originele spanten van het dak, vind je het heerlijke queensize bed. 
Daarnaast beschikt deze stijlvolle, lichte kamer over een vide met twee 1-persoons bedden. Zo is deze kamer geschikt voor een gezin, maar ook ontzettend leuk voor vriendinnen!

De kamer bezit een zitje, waardoor je met een heerlijk kopje koffie of drankje kunt genieten van deze mooie ruimte. De ramen bieden uitzicht over de weilanden en zijn gelegen op het westen, waardoor ‘s avonds het avondrood de kamer binnenstroomt, terwijl de zwaluwen zich een weg banen boven de slootjes.

De antieke houten en-suite deuren bieden toegang tot de badkamer, voorzien van een toilet, wastafel en (regen)douche. Geniet van de authentieke details en wikkel je in een zachte badjas met een kop warme thee, terwijl het avondrood je kamer binnenstroomt.

Beschikbaarheid checken

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van onze Zolderkamer. Je kunt ook de beschikbaarheid bekijken van alle accommodaties, klik dan [hier].

Uniek...

  • De Zolderkamer is gelegen op de gehele achterste helft van het pand onder de nok en de spanten zijn nog in het zicht. Hierdoor is de loophoogte onder de balken beperkt (188 cm) en de ruimte onder de douchekop 196 cm.
  • De vide biedt plaats aan 2 extra gasten. De balustrade maakt het een veilige en sfeervolle slaapplek.
  • Tussen 22:00 uur en 9:00 uur respecteren we ieders nachtrust

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.