Skip to content

Geniet van het weidse uitzicht over het water en de polders.

Een gezellig terras onder de vlierbes, vlinderstruiken, sierkers en appelboom

Ons terras in de theetuin is open voor passerende wandelaars en fietsers. Kom je met de auto, dan steek je na het parkeren te voet de sluisbrug over. Je ziet de tafeltjes onder de lichtgroene parasols direct staan.
Tijdens een bezoek aan ons terras is het maar moeilijk kiezen. De lekkerste thee, fair trade koffie uit Ethiopië en verfrissende sapjes, met en zonder bubbels van het Deense bedrijf Naturfrisk. Dit alles biologisch natuurlijk…

Tijdens zomerse dagen maak je het feest compleet met biologische waterijsjes en schepijs in bijzondere smaken. Voor de kleine trek is er huisgemaakt gebak of een kom heerlijke huisgemaakte soep.

Het is niet alleen maar moeilijk kiezen uit al het lekkers, want waar ga je zitten? Onder de bomen met zicht op de sluis, in het gras of in de romantische kas? Als alle keuzes gemaakt zijn, hoef je alleen nog maar… te genieten…

Openingstijden

Wij zijn nu (tijdens het winter seizoen) gesloten.

Op vrijdag 1 april 2022 beginnen we weer met veel plezier aan ons nieuwe seizoen.

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.