Doorgaan naar artikel

Theetuin

Bed & Breakfast

Omdat de mooiste plekjes niet altijd makkelijk te vinden zijn, vragen wij je om de routebeschrijving en het navigatieadres even goed te noteren voor vertrek. Ons Theetuin adres is namelijk niet hetzelfde als ons navigatieadres. En het zou jammer zijn, als je het niet kunt vinden.

Het adres voor je routeplanner is: Nieuwveens Jaagpad 17a in Nieuwveen.

Hier aangekomen, kun je gratis parkeren naast de sluis. Of als hier geen plaats meer is iets verder voorzichtig in de Berm.

[H]eerlijk! ligt dan aan de overzijde van de sluis.

Als wilt komen vragen we je altijd minimaal 3 dagen vooraf te reserveren, dit in verband met de voorbereidingen.

Je kunt hiervoor even bellen, als we even de telefoon niet kunnen opnemen dan kun je ook altijd even een mailtje sturen. We proberen dan binnen 24 uur te reageren.

Nee, de theetuin is open van 1 april tot 1 oktober. De openingstijden zijn: vrijdag 11:00-17:00, zaterdag 10:00-17:00 en zondag 10:00-17:00 uur. Daarnaast zijn we elk eerste weekend van de maand gesloten en op feestdagen (2e paasdag, hemelvaartdag, 2e pinksterdag) extra open.

Jazeker,  tussen 12 en 14 uur maken we graag iets lekkers voor je van onze beknopte lunchkaart.

Om te komen genieten van een High Tea moet je minstens 3 dagen van tevoren reserveren. Je kunt hiervoor even bellen met ons op 0172-530132 en als we even niet kunnen opnemen dan mag je ook een e-mail te sturen naar corianne@h-eerlijk.nl.

Voor een koffie en taartje of lunch kun je niet reserveren en mag je gewoon komen genieten.

Een High Tea is ook glutenvrij of vegetarisch te reserveren. Lactosevrij, keto en veganistisch lukt bij ons helaas niet. Glutenvrije taart op het terras is niet altijd aanwezig. Wil je hier zeker van zijn? Bel dan even voor de mogelijkheden.

Jazeker. We hebben een gezellig theehuis/kasje.

We hebben dieren (geiten, kippen, pauwen, fazanten) en een kleine speeltuin.

Nee, wij hebben ruimte tot maximaal 20 personen. Een high tea is dus mogelijk van 2 tot 20 personen.

Ja, je hond mag, mits aangelijnd, mee komen.

Omdat de mooiste plekjes niet altijd makkelijk te vinden zijn, vragen wij je om de routebeschrijving en het navigatieadres even goed te noteren voor vertrek. Ons Theetuin adres is namelijk niet hetzelfde als ons navigatieadres. En het zou jammer zijn, als je het niet kunt vinden.

Het adres voor je routeplanner is: Nieuwveens Jaagpad 17a in Nieuwveen.

Hier aangekomen, kun je gratis parkeren op voor onze garage (zie bordje P Bed&Breakfast op de rechter garage).

B&B [H]eerlijk! ligt dan aan de overzijde van de sluis.

Dat is niet goed mogelijk zonder het laatste stuk van 2 km te lopen. Kom je van schiphol? Huur dan een auto. Je bent goedkoper uit dan met de taxi en bovendien ben je een stuk flexibeler.

Ja, de kamerprijs is inclusief een overheerlijk, uitgebreid ontbijt.

Nee het is niet toegestaan om je Hond of Kat mee te nemen als je bij ons komt logeren.

Nee, ons huis is een monumentaal pand en hierdoor kan het  gehorig zijn. We zorgen er graag voor dat het tussen 21:00 en 09:00 uur rustig is. Bovendien is de B&B tuin niet afgesloten, waardoor de sloot aan de achterkant gevaarlijk kan zijn.

Nee, omdat het een monumentaal pand is en we veel van de originele kenmerken hebben behouden is er in alle 3 de kamers een trap. De Zolderkamer is bovenaan een steile trap en de Sluiskamer en de Tuinkamer hebben een trapje om in de badkamer te komen.

Wij hanteren een minimaal verblijf van 2 nachten, zodat je ook echt een hele dag van onze omgeving kunt genieten.

Ja dat kan,  informeer naar de mogelijkheden.

Nee, er is geen keuken aanwezig. We geven je graag tips over de horeca in de buurt.

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.