Doorgaan naar artikel

De Tuinkamer (31 m2) is geschikt voor 2 personen

Wij zorgen ervoor dat aan de horizon de zon onder gaat

De tuinkamer is gelegen aan de achterzijde (west) over de gehele breedte van ons pand.

Je komt binnen via de lange gang in een privé-portaaltje. Van hieruit kun je naar je stijlvolle slaapkamer met queensize bed en zitje. De kamer beschikt zelfs nog over de originele balkenplafonds. Door de twee grote ramen heb je een fantastisch uitzicht naar de tuin. 

Ook kun je vanuit het portaaltje naar je separate toilet en via een klein trapje naar je badkamer. Deze ruime badkamer beschikt ook over een groot raam met tuin-zicht en bezit een wastafel en (regen)douche. Het fijnste aan deze kamer is wel dat het een eigen toegang heeft tot de tuin.

Of je na een heerlijke dag fietsen nu lekker wilt ontspannen met een boek in de tuin of een spelletje wilt spelen aan tafel, je hoeft er niet voor op pad.

Pak een drankje uit de koelkast van het wachtlokaal of zet een biologisch kopje koffie en zoek een mooi plekje uit in de tuin. Wordt het een schaduwrijk plekje onder de walnotenboom? Of toch liever een ligstoel aan de waterkant of een beschut plekje in het tuinhuis? De keuze is aan jou!

Wij zorgen ervoor dat aan de horizon de zon onder gaat..

Beschikbaarheid checken

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van onze Tuinkamer. Je kunt ook de beschikbaarheid bekijken van alle accommodaties, klik dan [hier].

Uniek...

  • De badkamer van deze kamer bevindt zich in de oorspronkelijke ‘opkamer’. Hierdoor is de hoogte beperkt onder de balken (200 cm) en onder de douche (210 cm).

  • Eigen toegang tot de tuin. De tuin is gezamenlijk gebruik. Maar natuurlijk is er aan stoere gordijntjes tegen de inkijk gedacht.

  • Deze kamer beschikt over een separaat toilet.

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.