Doorgaan naar artikel
Wegdromen bij een geweldig uitzicht

Word à la minute blij van deze mooie locatie

Theetuin [H]eerlijk ligt al sinds 2007 aan een autovrije weg, aan de Amstel ter hoogte van de Tolhuissluis in de gemeente Nieuwkoop.
Door de ligging aan een wandel- en fietspad is de theetuin de ideale plek om te combineren met een dag in de buitenlucht. Zowel de diverse knooppuntroutes als de Pelgrimstocht passeren de tuin. Wanneer je te voet over de bruggetjes van de sluis loopt, word je à la minute blij van de mooie locatie.

Vooraan bevindt zich een gezellig terras met verschillende zitjes onder een appelboom, terwijl achter in de tuin een mooie kas staat om bij minder weer te genieten van het weidse uitzicht over de polders. Of je nu wilt genieten van een drankje met huisgemaakte heerlijkheden op het terras, of van een high tea, hier ben je aan het juiste adres. Rust even heerlijk uit en laat je verwennen door de dames in de theetuin.

Terwijl jij wegdroomt bij het geweldige uitzicht, aan de voorkant op het water en aan de zij- en achterkant op de Drecht en de weilanden, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Op ontdekkingstocht door de tuin passeren ze het glazen theehuis en komen ze uit bij de speelplaats met glijbaan, schommels en meer. Nadat ze uitgespeeld zijn nog even langs de beestenboel en de dag kan niet meer stuk! Kippen, pauwen, geiten, poezen en twee lieve schaapjes… Je vindt ze hier allemaal.

Creatieve workshops

Ben je op zoek naar een dag-vullende activiteit? Combineer dan een creatieve workshop met High-Tea! We bieden diverse arrangementen aan.

Zo heb je een dag om nooit te vergeten en neem je ook nog wat handgemaakt leuks mee naar huis…

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.