Doorgaan naar artikel

met liefde en aandacht bereid

Droom weg bij het geweldige uitzicht en geniet van de huisgemaakte heerlijkheden

Je kunt maar liefst kiezen uit 3 soorten High-Tea. Afhankelijk van je budget en hoeveelheid lekkere trek, is er een 1-gang, 2-gangen of 3-gangen High-Tea.

De eerste bevat geen hartige gang en wordt vaak gekozen in de vroege ochtend of late middag. De 2e en 3e starten meestal rond lunchtijd, omdat je daarbij begint met hartig.
Voor de kinderen, die vaak meer in de speeltuin zitten dan aan tafel, is er zelfs een kinder High-Tea ‘Smullen’. Al dit heerlijks is huisgemaakt en met liefde en aandacht bereid.
Er is daarom geen maximale tijd en je mag dan ook uitgebreid genieten (tot 17:00 uur). Let wel: je dient in verband met de voorbereidingen altijd minimaal 3 dagen van tevoren te reserveren.

 

1 gang: €19,50 pp.

Plateau met diverse huisgemaakte taartjes, scones met marmalades en clotted cream, een glaasje sap en een pot thee (smaak naar keuze).

 

2 gangen: €24,50 pp.

Hartige hapjes, scones met marmalades en clotted cream, plateau met diverse huisgemaakte taartjes, een glaasje sap en een pot thee (smaak naar keuze).

 

3 gangen: €29,50 pp.

Hartige hapjes, scones met marmalades en clotted cream, plateau met diverse huisgemaakte taartjes, [H]eerlijke zoetigheden, een glaasje sap en onbeperkt theedrinken: probeer alle smaken7

 

kinderen tot 8 jaar:  €11,50 pp.

Sandwich spies, muffin, waterijsje, drankje en een verrassing.

Arrangementen...

Ben je op zoek naar een dag-vullende activiteit? Combineer dan een creatieve workshop met High-Tea.! We bieden diverse arrangementen aan.

Zo heb je een dag om nooit te vergeten en neem je ook nog wat handgemaakt leuks mee naar huis…

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.