Doorgaan naar artikel

De Sluiskamer (33 m2) is geschikt voor 2 personen

's Morgens in de zijtuin heerlijk genieten van de zonsopkomst

De Sluiskamer, de naam zegt het al, is gelegen aan de voorzijde van ons pand, met uitzicht op de Tolhuissluis. 

Deze ruime kamer met het nog originele balkenplafond is geschikt voor 2 personen en beschikt over een eigen badkamer met toilet, ruime wastafel en een luxe regendouche. De badkamer is bereikbaar via een brede trap en wordt afgesloten d.m.v. antieke en-suite deuren.

Vanuit de voordeur is het mogelijk om ’s morgens in de zijtuin heerlijk te genieten van de zonsopkomst. Ontbijtje of een kopje koffie met een stukje taart.. wat wil een mens nog meer?

Of je nu heerlijk wilt ontspannen met een boek of een spelletje wilt spelen aan tafel, je hoeft je kamer er niet voor uit. Pak een drankje uit de koelkast van het wachtlokaal of zet een heerlijk kopje koffie na een dag fietsen in onze mooie lommerrijke omgeving. Stap dan heerlijk verfrist uit de (regen)douche en nestel je in het knisperende linnen beddengoed van de boxspring om weg te dromen.

Beschikbaarheid checken

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van onze Sluiskamer. Je kunt ook de beschikbaarheid bekijken van alle accommodaties klik dan [hier].

Uniek...

  • Liever twee 1-persoonsbedden i.p.v. een queensize bed? We kunnen de bedden van tevoren voor je scheiden en apart opdekken.

  • De badkamer van deze kamer bevindt zich in de oorspronkelijke ‘opkamer’. Hierdoor is de hoogte beperkt onder de balken (200 cm) en onder de douche (210 cm).

Ook onze website maakt gebruik van Cookies, dit is om de site beter te laten functioneren. We gebruiken je gegevens niet voor reclame of andere dingen waar je niet op zit te wachten.